2011. október 29., szombat

 De most fáj, és úgy érzem, az élet elveszti az értelmét, kettőnk közül én kergetem a romantikus téveszmét.


Azt mondják, a mosoly nem kerül semmibe annak, aki adja, de mégis értékes annak, aki kapja. Én meg azt mondom, hogy ha beintek, az is ingyen van, viszont sokkal személyesebb és őszintébb is.

2011. október 26., szerda


 Hogy milyen a hajad? Szőke, fekete esetleg vörös vagy barna?! Milyen a szemed? Kék, zöld vagy barna?! Hogy mivel gyere értem? Lovon,gördeszkával vagy esetleg bmx-el? Teljesen mindegy, csak veled legyek. Ez az egyetlen kívánságom.

2011. október 24., hétfő

 
 
voltak dolgok, amelyeket el akartam mondani neki. de tudtam, hogy fájdalmat okoznék. úgyhogy eltemettem őket, és hagytam, hogy nekem okozzanak fájdalmat.

2011. október 22., szombat



...az ész bár elenyész, de nem az az ész, amit a suliban magadnak bemesélsz. Hanem az, amit az élettől megtanulsz, hogy ki az ki segít, akkor is ha megvakulsz.. ha vadul törnek rád, nyakadon a vád, az igazi barát így is imád!

2011. október 17., hétfő

 
Bárcsak lennék máshol, ahol nem érzem a kínt, ahol érzek minden jót és látok minden színt,ahol hisznek nekem, ahol nincsen vége, ahol, hogy boldog legyek, nem kell,hogy betépve számolja a perceket, hogy meddig lehetek veled, sietni minél előbb, hogy elmondjam azt neked, hogy nem tudnálak törölni innen belőlem, minden ami szép az nélküled felhőtlen, ha nem tudnálak ölelni, el tudnám magam sírni. Nem tudnám leírni, hogy milyen nehéz kibírni. Nélküled levegőt sem tudnék venni, nélküled a rosszat nem tudnám lenyelni sehogy. Az életem miről fog szólni, ha nem vagy itt velem? Mert téged nem lehet pótolni.

2011. október 13., csütörtök


Ne félj semmitől ketten ledönthetünk minden falat,
ugye látod a szememben, szívemből szólnak a szavak,
az idő szalad, változhatunk egy perc alatt,
de tudom minden így marad, csak szállunk mint a madarak!
Engedd el magad baby kettőnknek mindent szabad,
érzem ez a kötelék köztünk már el nem szakad,
tüzel a tested ahogy végig simítom nyakad,
a csillogó szemed többet ér nekem mint a smaragd!

2011. október 8., szombat



Ahányszor kilépek az utcára, az Ő arca jut az eszembe, hogy hol lehet, mit csinálhat, mégis azt mondom nem érdekel. Csak ne kutatná a lelkem mindenhol, minden sarkon, minden úton, minden emberben...




Nem akarom, hogy tudd milyen érzés ennyire szeretni valakit, mert őrülten fáj. Neked fogalmad sem volt arról, hogy én mit érzek, de ha volt is, valószínűleg azt hitted elmúlik. Hát nem múlt el. Miután elmentél, sokáig azt hittem belehalok, hogy nem lehetsz mellettem. Aztán teltek a hetek, a hónapok, az évek és elfogadtam. Felnőttem. Már nem az a 15 éves kislány vagyok, aki annyira ragaszkodott a szerelmedhez és aki azt hitte nem tud nélküled élni. Mert tud. Sok-sok idő telt el, és még mindig Te vagy az első gondolatom reggelente, esténként pedig az utolsó. Nincs olyan óra, hogy ne gondoljam át, mit kellett volna máshogy csinálnom, nincs olyan perc, hogy ne juss eszembe valamiről. Az életem része vagy, mint ahogyan az életem része az is, hogy ennyire hiányzol. A mai napig beleborzongok, ha az első csókunkra gondolok, még mindig érzem az illatodat és hallom a hangodat, ahogy azt mondod "szeretlek". Én is szeretlek. Örökké.

2011. október 4., kedd

 Amit érted teszek, azt nem tenném
senki másért. Mindent feladok a biztos csalódásért. Amit érted megélek, abba már belehaltam volna. Ezerszer feladnám, ha nem rólad szólna .. (: ♥
 Ha majd ordítva basszuk egymásra az ajtót,
még akkor is a legjobb barátnőm leszel !! (: