2010. november 11., csütörtök

'Kapar mindenki, álljon a kártya vára, de széthullanak a lapok, mint a belőtt drogos álma ...'

'mondd érezted már azt hogy most tényleg mindennek vége
mert egy bedrogozott köcsög azt hitte játék a zsebkése...'

 

'mikor tizenéves gyermekek túladagolásban halnak
a szülő beszélhet leszidhat de minek hisz mintha csak a falnak
mi a szarnak kell a kurva drog az összes díler bekaphatja
ha egy édesapa fia koporsóját idő előtt leszabhatja
ha egy anya könnye patakokban mert soha nem kaphat vissza
csak képeket nézhet rólad míg a bárszekrényt ki issza
te még is egy haverban bízol de ő csak mutatja hogy pártol
mert ki megszült és felnevelt lesz ki egy életen át gyászol...'


12 megjegyzés:

  1. Szia!

    Tök jók ezek az idézetek, bár án azon a véleményen vagyok,- így az utolsóval kapcsolatban,- hogy mire egy gyerek eljut arra a szintre, hogy taccsra vágja a cucc, addigra olyan, mint egy két lábon járó hulla. Ezt a szülők miért nem veszik észre? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt nem a marihuánáról van szó.aki a marizott az továább megy mert nem tart örökké. a szervezet megszokja és egyre erősebb és eősebb szer kell ami csőd be visz.elszakadsz a való éslettől a családtól és a halucináció világát éled.eltorzulsz .majd meghalsz

      Válasz

      Törlés
  2. De atol füg h mien cuc.. na de ez tök hülyeség eza halálos dolog, gondolom még nem oan nagy drogokat szivnak,és pl. a marihuánátol,, bisztos h nem lehet meg halni hiába tul szivod magad. ugyhogy.nem tok ere mit mondani.. :))))))

    VálaszTörlés
  3. hm...
    mindenki el ítéli a drogosokat, holott lehet, h pont az ő gyereke is ugyan úgy csinálni fogja..
    el ítélik őket, pedig SENKI nem tudja tizenévesen miért nyúlnak a drogokhoz, senki nem tudja milyen fájdalmat kapott egy drogos ember az élettől és senki nem tudja miért kezdett el drogozni saját magán kívül!!!

    VálaszTörlés
  4. kicsikockának igaza van. tapasztalat gyerekek. de ti csak azt látjátok amit akartok. ha kicsit a dolgok mögé néznétek... egy alkoholista miért iszik? egy drogos miért drogozik? én miért csinálok bármit is? azért mert tetszik, hogy látjuk magunkat tönkremenni? vagy az élvezetet látjuk abban hogy lassan megöljük magunkat? nem tudom :// szerintem csak a szürke hétköznapokat akarjuk feldobni, hogy egy pár óra felhőtlen öröm és gondtalan élet övezzen minket.. ha már a sors rossz lapokat osztott nekünk.

    VálaszTörlés
  5. ez egy rakat szar kurvára nem értitek ezt a kúlturát h ki mit miért csak olvastok nem éltek .... -.-

    VálaszTörlés
  6. itt nem a marihuánáról van szó.aki a marizott az továább megy mert nem tart örökké. a szervezet megszokja és egyre erősebb és eősebb szer kell ami csőd be visz.elszakadsz a való éslettől a családtól és a halucináció világát éled.eltorzulsz .majd meghalsz

    VálaszTörlés
  7. hali! arra senki nem gondol, hogy sajnos másban már nem tud örömet találni az a túladagolt gyermek?? otthon a szülők veszekednek, próbálják eltitkolni mindenki előtt, erre azt sem veszik észre, hogy a gyerek felnő... akkor mit várunk?? hány olyan hely van, ahol simán szabad sokkal többet, mint amit épp ésszel a Magyar fel tudna fogni, mégsincsennek azok az országok olyan helyzetbe mint mi!!! ez csak a birka nép vakítása!!! persze ezzel nem azt mondom, hogy drogosok kellenek, meg hogy az jó, de talán a probléma megoldása nem ott kezdődik, hogy drog! le lehet hurrogni, nem nagyon érdekel, mert ez csak az én véleményem! javasolnám figyelmetekbe Bob Marley életét! más drognak hívja azt amit ő egy nemzetnek!

    VálaszTörlés
  8. amugy megjegyezném, hogy a legkeményebb drog az alkohol majd csak utánna jön a heroin... és azt követik a halucilogének majd szintetikusok majd nikotin és a ganja :D

    VálaszTörlés
  9. engem nem nagyon érdekelnek a drogok. megérteni se akarom ki miért csinálja. az ő dolguk. ezek csak idézetek. rá találtam, megosztottam. ennyi. semmi elítélés, semmi rossz szándék nincs mögötte.

    VálaszTörlés
  10. Mínea meghalt. (drogos csaj)

    VálaszTörlés